Witvis

Elite Gord Line

Een nieuwe generatie nylon voor de hedendaagse wedstrijdvisserij op zware vis. Een nylon die uitblinkt door de grote resistentie voor piek-krachten die de lijn te verwerken krijgt.

Door de grote elasticiteit van het nylon worden de eerste runs van zware vissen bijzonder goed opgevangen, zodat breuk van nylon, haak en/of hengel tot een minimum gereduceerd wordt.

De zachte textuur van het nylon bevorderd ook de natuurlijke aasaanbieding en aasopname. Tevens is ELITE GORD LINE door deze zachtheid uitstekend te gebruiken op de werpmolen, met name voor de forelvisserij.

ELITE GORD LINE is door zijn elasticiteit bijzonder geschikt om zonder elestiekmontage gebruikt te worden. Natuurlijk kan dit nylon ook met een elastiekmontage gecombineerd worden.

ELITE GORD LINE wordt geadviseerd te gebruiken in combinatie met krachthengels zoals: Bullfighter, Bounker, roxy enz… Het ELITE DEVELOPING TEAM wenst u dan ook nog betere prestaties toe met het beoefenen van uw hobby, dit door het gebruik van ELITE GORD LINE

Elite Rino Hooks

Japanse kwaliteitshaken voor de wedstrijdvisser, verkrijgbaar met ring of bled. Beide met weerhaak of zonder weerhaak. In de maten 4 tot en met 18. Ultrasterk.

Whipper, de sterkste kanthengel verkrijgbaar op de markt

Verkrijgbaar in 1,95m en 2,95m. Geleverd met holle en volle top. Supersterk.